dilluns, 12 de març del 2012

Neophema esplendida

Be, este es un dels pardals que mes m'agrada i dels que considero mes bonics, te uns colors impresionants, en molt de brillo i intensos. Es un pardal una mica delicat, te les seves coses a l'hora de criarlo, i et dona algun disgust, pero yo crec que compensa mes les alegries que els disgustos, per que ya cuant li agafes lo truquillo xales molt criant en ell, i ademes te moltes mutacions per a treballar, encara que aqui sen troben molt poques i tens que rebuscar en algun importador que les porte d'Europa.
Pero be, jo ja fa uns quants añets quel crio, i me pogut fer un bon planteret de mutacions, que ara he de seguir treballant, per a millorar i treure moltes coses mes i tambe anar millorant la talla, que segons quines mutacions es justeta.
Mascle ancestral
Es un pardal que com los atres es originari d'Australia, tambe considerat de la familia de periquitos d'herba com el bourkes o els turqueses.
El mascle ancestral te el cap blau brillant, el pit roig, el ventre groc i el llom verd, i la femella tot igual pero en los colors mes apagats.
Poso algunes fotos que no son meues, que val la pena vore, i ne an moltes mes d'espectaculars.

Mascle ancestral

Mascle aqua

Mascle opali

Mascle lutino ventre roig  femella cremino

Mascle lutino ventre roig

Mascle pio

Uns quants


Mascle blau panxa blanca

Albino


Mascle panxa taronja



Mascle violeta doble factor

En estos moments estic criant les seguents mutacions : ancestral, ancestral ventre roig, blau ventre blanc, lutino,albino i cimmanon.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada